Din Kiropraktor

Välkommen till Din Kiropraktor, ditt självklara val när du vill ha professionell hjälp i Falkenberg. Till oss vänder du dig med smärta eller nedsatt funktion från rörelseapparaten.

Kliniken finns lättillgänglig i fräscha lokaler i centrala Falkenberg. Kiropraktorerna Julia Haraldsson och Anna Öhman Karlsson samt massageterapeut Magdalena Karlsson och pilatesinstruktör Karin Fagerblom finns till hands för att hjälpa dig att må så optimalt som möjligt.

Ung, som gammal är välkommen till Din Kiropraktor. Vi arbetar med klassisk, evidensbaserad kiropraktik med fokus på att förbättra funktionen i samarbetet mellan kroppens leder, muskler och nervsystem.

Din kiropraktor finns på Facebook. ”Gilla” gärna om du vill följa med vad som händer på kliniken och vill få allmänna tips & råd.

AKTUELLT:

  • VI HAR ÖPPET HELA SOMMAREN!
  • Vi söker nu ytterligare en duktig massageterapeut till Din kiropraktor! Kontakta oss på anna@kiropraktorhalland.se ifall du är intresserad av att hyra vårt massagerum 2 dagar i veckan.

New-York-00173

  • PILATES:

Drop-in pilates TORSDAGAR kl 20. Öppen klass (alla nivåer).
Drop-in pilates för nyblivna mammor LÖRDAGAR kl 9.
150 kr per klass. Max 7 deltagare. Anmälan krävs.
PT-timme med pilates.

 

Du kan boka tid för behandling och pilates genom att klicka på knappen nedan eller ringa till kliniken. Läs mer under fliken ”Boka tid”.

Boka tid

Varmt välkommen!